ALLT OM JAKT & VAPEN

Allt om Jakt & Vapen är vårt egna magasin som vi äger själv. Här träffar du några av landets mest erfarna jägare, skyttar och hundkarlar som delar med sig av lärdomar som det tagit många år att komma fram till.

Med en annons i tidningen når du en bred målgrupp jägare och friluftsmänniskor som vet vad jakt- och friluftslivet kräver i form av kläder, vapen och andra produkter. Tidningen skriver om aktuella ämnen, gör vapentester, skildrar jaktupplevelser, hjälper läsarna med sina jakthundar, testar produkter, ger läsarna tips och mycket mer. Tidningen har en skön mix som lockar en jägare, helt enkelt!

Webbplats
Annonsera
Prenumerera
Allt om Jakt & Vapen
Åkeri & Transport

ÅKERI & TRANSPORT

Tidningen Åkeri & Transport är med sina över 70 år på nacken ett väletablerat magasin inom åkerinäringen. Sedan 1 januari 2021 är det JO Förlaget som äger tidningen.

Åkeri & Transport är ett magasin som når Sveriges samtliga beslutsfattare i åkeri- & maskinentreprenadbranschen samt ägarna till landets skogsmaskiner. Tidningen är direktadresserad för bästa resultat.

Åkeri & Transport kommer ut med 8 nummer per år.

Webbplats
Annonsera
Prenumerera

ÄLGHUNDEN

Svenska Älghundklubbens medlemstidning, Älghunden, produceras hos oss i samarbete med Älghundklubbens representanter från styrelsen. Vi agerar som redaktör, producerar reportage och sköter layout av tidningen.

Tidskriften Älghunden utkommer med fyra nummer per år (mars, maj, juli och december) och sänds till medlemmar i Svenska Älghundklubben. I alla nummer finns det information angående lokalklubbarnas aktiviteter, jaktprov, utställningar och avelsannonser m.m. Svenska Älghundklubben är indelad i tio lokalklubbar och sex rasklubbar.

Webbplats
Tidningen Älghunden
Medlemstidningen Stövaren

STÖVAREN

För Svenska Stövarklubbens medlemstidning, Stövaren, är vi en spindel i nätet. Vi agerar som redaktör, producerar reportage och sköter layout av tidningen.

Svenska Stövarklubbens huvuduppgift är att arbeta för de olika stövarraserna och dess ägare. Genom ett medlemskap stödjer man klubbens arbete för friska och sunda stövare.

Tidningen kommer ut med fyra nummer per år.

Webbplats

MITTIA

JO Förlaget AB sköter redaktörsrollen, skriver reportage och layoutar de officiella mässtidningarna åt Mittia Event AB i Ljusdal.

Mittia har arrangerat mässor i Ljusdal sedan 1999; Mittia: Skogstransport och Mittia: Gård & Skog. Mässtidningarna innehåller allt från företagsreportage till nyheter på marknaden.

Webbplats
Utgåvor
Mittia Mässtidning
Load Up North Mässtidning

LOAD UP NORTH

Load Up Norths officiella mässtidning görs i samarbete mellan JO Förlaget och mässbolaget Nolia. 

Mässtidningen når 15.000 maskinentreprenörer och åkeriföretag och är ute med post cirka tre veckor innan mässan. Dessutom delas den ut på mässområdet.

Webbplats
Annonsera

HELHETSLÖSNINGAR

Vi kan ta hand om hela produktionen av ditt magasin, dina filmer, din webbsida eller annan media.

PRODUKTION

Vi kan layout, webbproduktion, foto, film och redigering! Vi kan producera media till er på ett snyggt och proffsigt sätt!

BYRÅ

Utöver de egna produkterna producerar vi tidningar, annonser, webbsidor, filmer och övrig media till externa uppdragsgivare.