ALLT OM JAKT & VAPEN

Allt om Jakt & Vapen är vårt egna magasin som vi äger själv. Här träffar du några av landets mest erfarna jägare, skyttar och hundägare som delar med sig av lärdomar som det tagit många år att komma fram till.

Med en annons i tidningen når du en bred målgrupp jägare och friluftsmänniskor som vet vad jakt- och friluftslivet kräver i form av kläder, vapen och andra produkter. Tidningen skriver om aktuella ämnen, gör vapentester, skildrar jaktupplevelser, hjälper läsarna med sina jakthundar, testar produkter, ger läsarna tips och mycket mer. Tidningen har en skön mix som lockar en jägare, helt enkelt!

Allt om Jakt & Vapen

STÖVAREN

För Svenska Stövarklubbens medlemstidning, Stövaren, är vi en spindel i nätet. Vi agerar som redaktör, producerar reportage och sköter layout av tidningen.

Svenska Stövarklubbens huvuduppgift är att arbeta för de olika stövarraserna och dess ägare. Genom ett medlemskap stödjer man klubbens arbete för friska och sunda stövare.

Tidningen kommer ut med fyra nummer per år.

Medlemstidningen Stövaren

ÄLGHUNDEN

Svenska Älghundklubbens medlemstidning, Älghunden, produceras hos oss i samarbete med Älghundklubbens representanter från styrelsen. Vi agerar som redaktör, producerar reportage och sköter layout av tidningen.

Tidskriften Älghunden utkommer med fyra nummer per år (mars, maj, juli och december) och sänds till medlemmar i Svenska Älghundklubben. I alla nummer finns det information angående lokalklubbarnas aktiviteter, jaktprov, utställningar och avelsannonser m.m. Svenska Älghundklubben är indelad i tio lokalklubbar och sex rasklubbar.

Tidningen Älghunden

HUSFAKTA

För den nystartade tidningen HusFakta är vi redaktör, producerar reportage och sköter layout av tidningen.

HusFakta Bygg & Fastighet når fastighetsägarna, privata och allmännyttiga, byggentreprenörerna, byggkonsulterna, fastighetsförvaltarna, bostadsrättsföreningarna, arkitekterna. Samtliga i respektive bransch med en anställd eller fler. Vi har valt ut de som vi bedömer är viktigast för er att nå. De som utvecklar, bygger nytt, renoverar och underhåller större delen av landets fastighetsbestånd.

Tidningen kommer ut med fyra nummer per år.

HusFakta

HELHETS­LÖSNINGAR

Vi kan ta hand om hela produktionen av ditt magasin, dina filmer, din webbsida eller annan media.

PRODUKTION

Vi kan layout, webbproduktion, foto, film och redigering! Vi kan producera media till er på ett snyggt och proffsigt sätt!

BYRÅ

Utöver de egna produkterna producerar vi tidningar, annonser, webbsidor, filmer och övrig media till externa uppdragsgivare.