ALLT OM JAKT & VAPEN

Allt om Jakt & Vapens hemsida är även en portal för jaktrelaterade filmer. Filmerna är inspelade i samband med att vi gör våra tidningsreportage, så filmerna marknadsförs även via tidningen.

Som filmsponsor syns ert företag i välproducerade och ­intressanta filmer, där vi prioriterat en härlig tittar­upplevelse med god etik och moral. Som sponsor kan du även känna dig trygga med att ert varumärke syns på ett bra sätt. Surfa in på Allt om Jakt & Vapens webbplats eller YouTube-kanal för att se de filmer som hittills har publicerats. Nya kommer hela tiden.

JAKTGALAN

Vill du vara med och hylla jägare som gjort något utöver det ­vanliga eller som på något sätt gjort en stor insats för jakten? Jaktgalan är ett tillfälle då jakten och jägarna lyfts.

Även om det är svårt att tävla i jakt, vill vi med denna gala lyfta några jägare som gjort stora insatser under det gångna jaktåret och som dessutom kan bli goda föredömen för hela jägarkåren. Alla kommer kunna nominera kandidater till respektive kategori. Från dessa nomineringar kommer en jury välja ut finalister och sedan sker en omröstning för att utse vinnarna.

Jaktgalan produceras i samarbete mellan tidningen Allt om Jakt & Vapen och Svenska Jägareförbundet samt Toppenjakt som mediapartner.

STUDIO JÄRVSÖ

I Studio Järvsö bjuder vi på inslag som lockar till besök och aktivitet. Det kan vara allt från ett varv runt skidspåret i vackra Harsa, till ett besök i Järvsöbacken eller en tur genom Järvsös restaurangliv, allt beroende på säsong.

Genom korta, lättsamma inslag med inspiration som utgångspunkt guidar Studio Järvsös programledare tittarna genom det fantastiska utbud som finns i Järvsö och Ljusdals kommun. Målgruppen är turistsugna svenskar över hela landet, samt så klart även boende i kommunen och närområdet. Alla som vill bli aktiverade.

REKLAMFILMER

Utöver det ständigt återkommande projekten vi gör själva så levererar vi även mycket material till våra kunder.

Vi har tillgång till modern teknik när det gäller kameror, ljud och ljus, studio och allt annat som kan tänkas behövas vid en filmproduktion. Vi har en bred expertis och flera års erfarenhet av olika produktioner. Behöver du en skräddarsydd lösning så har du kommit helt rätt. Vi gör allt från kortare reklamfilmer till längre filmproduktioner och livesändningar.

Rekrytering

Åt Libergs Sweden har vi producerat en film om verksamheten för att rekrytera ny personal.

Livesändning

Svenska Älghundklubben bjöd in JO Förlaget och Allt om Jakt & Vapen för att livesända Älghund-SM 2022.

Reklamfilm

Åt Karesuandokniven har vi gjort en kort promo på en av deras snygga knivar.

HELHETS­LÖSNINGAR

Vi kan ta hand om hela produktionen av ditt magasin, dina filmer, din webbsida eller annan media.

PRODUKTION

Vi kan layout, webbproduktion, foto, film och redigering! Vi kan producera media till er på ett snyggt och proffsigt sätt!

BYRÅ

Utöver de egna produkterna producerar vi tidningar, annonser, webbsidor, filmer och övrig media till externa uppdragsgivare.